Escriure al Carib a la manera de Kafka: un curs d’escriptura

Escuela de Escritores (EdE) és un centre literari ubicat a Madrid que ofereix cursos sobre escriptura i tècniques literàries de manera virtual o presencial i que es defineix com:

Desde el año 2003, EdE es un espacio de encuentro y aprendizaje de los escritores hispanohablantes del mundo entero: un lugar donde crecer con la seguridad de recibir siempre el apoyo y la orientación de los mejores profesores.

Pel que fa a l’EdE, compta amb quinze anys de vida ofereix un Màster de Narrativa de caràcter presencial i de dos anys de durada -que ara mateix costa dotze mil euros- amb 560 hores lectives i 300 hores per a l’escriptura del projecte. En aquest màster compten amb la participació de professors convidats com: Alessandro Baricco, Almudena Grandes, Enrique Vila-Matas, Bernardo Atxaga, Jorge Volpi, Ray Loriga, Juan José Millás, Bernardo Atxaga, Lorenzo Silva, Benjamín Prado, Luis García Montero, Juan Mayorga i Rosa Montero. A més, té prevista una prova d’accés

A més, l’estiu de 2018 tres escoles literàries: Ede, Països Baixos (ArtEZ University of the Arts) i el Carib (Universidad de Curazao ), organitzen tres cursos de deu dies de durada en la Escuela de Verano en Willemstad, la capital de l’illa de Curazao.

Imagina las vacaciones soñadas por un escritor. Diez días en una pequeña isla del Caribe con tiempo para escribir, conocer a otros autores, aprender nuevas técnicas narrativas, experimentar la mezcla de culturas y terminar las noches en una playa escondida compartiendo historias alrededor de una hoguera. Como si Franz Kafka se fugara a la Isla del Tesoro. Despierta: tres de las mejores escuelas de escritura de España, Países Bajos y el Caribe las hemos creado para ti.

Font: EdE

(Imatge: De l’Ede)

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s