El rostro de la sombra (Alfredo Gómez Cerdá)

Editorial SM (Gran Angular). Publicat en març de 2011. 160 pàgines. A partir dels 16 anys d’edat. ISBN: 9788467548150.

Després d’una nit de festa, gresca i acció, tres amics decideixen llançar pedres a la carretera per a gravar-ho tot amb el mòbil i després difondre-ho per internet. Cap dels tres es podia imaginar fins on arribarien les conseqüències dels seus actes.

Adrián, Borja i Claudio són tres estudiants modèlics d’un institut públic de secundària del seu barri. La nit que provoquen un accident de tràsit on mor una persona han begut i decideixen mantenir en secret que estan implicats directament, però algú els ha vist.

Quan descobreixen la identitat de la víctima i la relació amb un d’ells tot es complica motl més. Durant poc més de cinc dies i de manera trepidant el lector acompanya a les diferentes reaccions de cada jove. Mentre Adrián pensa inculpar els seus amics, ells creuen que s’han de mantenir units i negar-ho tot fins el final. Per una altra banda, el pare d’Adrián és advocat i no es pot dir que prenga part de forma voluntària en l’embolic, però sí que pren partit quan se n’assabenta de tot.

La trama és totalment versemblant i el suspens es manté fins la fi del llibre amb la incertesa de com es resoldrà la situació.

Cal destacar que l’editorial SM permet consultar i descarregar materials sobre les lectures de forma gratuïta per acompanyar, completar i treballar el llibre.

El Booktrailer del llibre:

www.youtube.com/watch?v=DbHKQrP1rZw

 

 

Ressenya publicada a LJ

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s