Batecs. Pulsacions 2#2 (Javier Ruescas i Francesc Miralles Contijoch)

Editorial Cruïlla. Publicat en 2016. 224 pàgines. A partir dels 12 anys d’edat. ISBN9788466141178.

Remo i Carol es coneixen en l’aeroport i s’intercanvien els números de telèfon. Aquest gest els assegura estaren contacte, encara que per a veure’s no ho tenen tan fàcil. Remo va a Los Ángeles i Carol es trasllada a viure amb son pare  ni més ni menys que al Japó.

Els dos se’n van amb les motxilles plenes de frustració, negació i desesperança perquè Carol s’ha quedat sense mare i Remo, fart dels desenganys amorosos, ha decidit trencar amb tot i acceptar un treball molt lluny de casa. Però els dos joves són conscients de la importància que té un en la vida de l’altre des del mateix moment que comencen a parlar, malgrat la personalitat tan diversa de cadascú d’ells que apunta que tenen poc que compartir. 

Aquesta història és la continuació de Pulsacions i, encara que recupera alguns dels personatges, està protagonitzada per altres dos de nous i el contingut és també molt diferent. La narració dinàmica, àgil i fresca ajuda a empatitzar amb els personatges. Un altre punt en comú amb el primer llibre és la comunicació des de xarxes socials fictícies. En Pulsacions teníem HeartBitsTM, i en aquest trobem el més paregut a un blog con BlogBits y las fotos que cuelgan en HeartPic, muy similar a Instagram. Tot perquè Carol té molta facilitat per agradar  a través de les paraules i Remo és un enamorat de la fotografia i de l’art en general. Ambdós aconsegueixen donar forma als seus sentiments i  ens mostren la seua particular i delicada visió del món. En el llibre trobarem, per una part, llegendes tradicionals del Japó, la cultura mil·lenària que acull tant a Carol com el seu pare i, per una altra, les magnífiques fotografies que fa Remo.

 

Ressenya publicada a LJ

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s