Cartes pels Drets Humans a secundària

L’IES “Thàder” d’Oriola (Alacant) ha participat en una campanya promoguda per Amnistia Internacional: “Escribe una carta, cambia una vida“, on també participen professorat i alumnat d’altres centres educatius de l’estat espanyol arran de la commeració del 68 aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans.

L’objectiu de la campanya és aportar una nova visió dels problemes socials fora de le nostres fronteres i que no sempre visibilitzen els mitjans de comunicació. D’aquesta manera, es proposa una marató d’enviament de cartes solidàries on demanen respecte pels drets humans. Abans, es treballen a les aules continguts filosòfics per possibilitar un major coneixement de la manca de llibertats i drets en moltes societats actuals.

Pel que fa a l’IES “Thàder”, s’han enviat 214 cartes que fan referència a fets com el cas d’Annie, una xiqueta de Malawi que està en risc de segrest o assassinat per la seua condició d’albina. I d’altres a persones víctimes de tortura, pressos de consciència, comdemnats a mort, etc.

Les autoritats i els responsables polítics són altres destinataris de les cartes per mostrar-los la preocupació general pels casos concrets i demanar-los el seu alliberament.

 

Font: Mundidiario

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s