La primera farmàcia literària és italiana

La capacitat terapèutica dels llibres i la lectura en tot tipus de malalties i situacions de crisi està provada però, per primera vegada, es presenta una llibreria al mateix nivell que una farmàcia. Aquesta iniciativa s’ha iniciat a Itàlia, concretament a la ciutat de Florència, i són molts els que busquen solucions literàries a dolències físiques i espirituals de tot tipus.

La precursora de la idea és Elena Molini,, una llibrera de 35 anys amb quatre anys d’experiència en el sector del llibre que va decidir provar sort amb un negoci molt original que, pensem, molt prompte tindrà molts seguidors.

Em vaig adonar que la gent buscava llibres per trobar respostes o consol. Em vaig preguntar com podia correspondre’ls i així va nàixer la Farmàcia

la piccola farmacia letteraria

Amb un catàleg d’uns 4000 títols dividits per colors i agrupats en 70 categories segons els sentiments, cada llibre va acompanyat d’un prospecte que informa sobre la correcta posologia i adverteixen sobre els possibles efectes secundaris de cada lectura.

La propietària de tan curiosa llibreria-farmàcia anomenada la Piccola Farmacia Letteraria, assegura que s’ha llegit tots els llibres que té al seu negoci i que l’assessorament de la seua germana, psicòloga de professió, ha estat fonamental. Amb els llibres es poden curar malalties tan diverses com l’insomni, el desamor, l’atur, la baixa autoestima o la depressió,  aconsella El jilguero, de Donna Tartt contra la tristesa després de la pèrdua.

L’èxit d’aquesta llibreria ha estat tan formidable que  Elena vol obrir una botiga online oberta a tot el món..

Font: Cerosdobe

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s