“El Cocoter”, una revista LIJ en català

Cocoter és una nova revista en català per als més menuts d’entre 7 i 10 anys amb la qual Maria Bertran (Editorial Baula) pretén oferir un ampli ventall de continguts informatius, literaris i altres activitats plantejats de forma motivadora, educativa i amb molt de colorit.

logo-header-167h-2x.png

D’altres revistes referents en llengua catalana són: ‘Cavall fort’, ‘Cucafera’, ‘Tiroliro’, ‘Tatano’, ‘Reporter Doc’ que se sumen a les més noves com: ‘Petit Sàpiens’ o ‘Principia Kids’.

La idea és partir d’una temàtica en concret on la resta de continguts s’articulen des de diferents ámbits o angles: contes, poemes, articles divulgatius, recomanacions lectores i activitats sobre allò aprés, etc.

Interior revista 'Cocoter'

L’objectiu és fomentar la curiositat, la investigació (història, natural, arts, societat…) i l’aprenentatge autònom al mateix temps que coneixen el seu entorn més pròxim de manera divertida.

Interior revista 'Cocoter'

El primer número de la revista està dedicat a la lluna perquè l’any 2019 es compleixen 50 anys de l’arribada de l’home a la lluna i el segon als oceans, perquè el medi ambient és un tema que no es pot deixar de banda.

Interior revista 'Cocoter'

En paraules dels editors:

Cocoter és una revista infantil per a nens i nenes a partir de 7 anys. Cada número són 56 pàgines d’articles, contes i activitats al voltant d’una temàtica i pensades perquè els lectors aprenguin tot passant una bona estona.

Una revista per a nens i nenes plens de curiositat, que es fan preguntes i amb ganes de descobrir-ne les respostes. Cocoter vol ser una revista creativa, que vol fomentar la lectura i les ganes d’aprendre amb un toc de bon humor.

Esperem que Cocoter sigui un bon company per a petits i grans lectors. Ens hi acompanyeu?

Font: La Vanguardia

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s