El pasajero 19. Crònicas del viajante

Editorial Edebé. Publicat en octubre de 2018. 360 pàgines. A partir dels 12 anys d’edat. ISBN978-84-683-3528-5 (paper) i 9788468335452 (ebook). A partir de 4t curs de l’ESO.

Miguel es desperta en el vagó d’un tren molt luxós que avança malgrat un perillós huracà que s’ho emporta tot al seu pas per la costa cantràbrica. El jove no recorda res, ni tan sols qui és i què fa en el tren i tot es complica quan descobreix el cos sense vida d’una xica dins d’una banyera. Sense saber perquè, Miguel agafa la pistola que està al costat de la banyera i quan entén que el que acaba de fer l’incrimina, decideix investigar.

A bord del tren Miguel no se sent segur. Mentre uns pensen que és culpable i intenten atrapar-lo, els qui l’han fet caure en la trampa li desitgen el pitjor. Abans d’arribar al seu destí, cal que descobrisca els responsables de l’assassinat, però abans Miguel ha d’amagar-se en un tren amb un espai limitat i com que el temps també juga en la seua contra es troba perdut.

Altres misteris que Miguel ha de resoldre són els fenòmens inexplicables que succeixen al tren. Encara que no es troba sol perquè altres personatges que entren en l’escena són periodistes, un detectiu, un policia i la seua filla, un metge i el seu pacient; a més d’un dels responsables del tren, una xiqueta que el vol ajudar, un ric empresari i altres persones sense escrúpols que no tenen res a perdre.

Una preciosa portada que motiva la lectura de les aventures d’un protagonista que vol descobrir la veritat i on tot succeeix a bord de El tren del Norte, que realitza el trajecte des de Bilbao fins a Ferrol. Tot un repte per als mitjans de comunicació del moment.

Carlos Vila Sexto és guionista de sèries de televisió amb molt d’èxit per a públic de totes les edats. L’autor té molta facilitat per a “enganxar” a la lectura perquè té una  narració àgil i sap dosificar la informació fins al final de forma molt visual.

El llibre està disponible en castellà tant en versió impresa com en ebook i recentment s’ha publicat la segona part: La habitación imposible.

img_server (1).jpg

Miguel se ha metido en problemas. Otra vez.  Ha estafado a la gente equivocada y ahora no tiene más remedio que hacer lo que siempre hace cuando se ve atrapado: huir.
Necesitado de dinero y de un sitio donde esconderse, acepta la propuesta de un misterioso individuo para formar parte de una expedición dedicada a tasar las obras de arte de un extraño lugar conocido como el Pazo de Quiroga.
Siete personas sin conexión aparente entre ellas, encerradas en una mansión que oculta más secretos de los que pueden imagina y más puertas de las que pueden ver.
Algunas de esas puertas no se abren con facilidad.
Otras no deberían cruzarse nunca.

#cronicasviajante

Ressenya publicada a: LJ

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s