Un alumne valencià a la NASA

Gerard Mendoza té 14 anys, estudia 4t curs de l’ESO al Complex Educatiu “Mas Camarena” i encara que no podem el seu futur, de moment pinta molt bé.

La Advanced Space Academy de la NASA li ha donat una beca per estudiar en un programa de formació de la  campament d’estiu que l’Embaixada Americana a Espanya otorga a huit candidats perquè el preparen per ser astronauta a Alabama. I no ha estat fàcil, han seleccionat 8 persones entre 700 candidats i Gerard és l’únic valencià.

Tot gràcies a un concurs organitzar  en commemoració dels cinquanta anys de l’arribada de l’home a la lluna on han sigut determinats les bones notes en ciències, física, tecnologia i matemàtiques. A més del nivell alt en anglés.

El treball en equip i la capacitat de lideratge també són importants a l’hora de seleccionar els candidats que, a més, han rebut conselles i cartes de recomanació dels professors.

En paraules de Gerard:

Me gusta mucho todo lo relacionado con el sector espacial, ya que es uno de los campos que nos unen a todos, dónde se deja de lado el concepto de naciones individuales, y se fomenta mucho la cooperación internacional; nosotros como planeta en la exploración de la inmensidad del espacio.

Font: LevanteMV

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s