5 consells per millorar les notes

Aquests 5 consells de la psicòloga i coordinadora del Departament d’Orientació del grup Brains International Schools Ana Herrero són molt útils per ajudar els estudiants a millorar les notes.

L’avaluación continua és un mètode que té en compte la progressió de l’alumnat al llarg de l’any i que els ajuda a motivar-los. En paraules d’Ana Herrero:

Como norma general deberemos fijarnos en los hábitos de estudio de los niños, ya que, con unos pequeños ajustes en sus rutinas de estudio, podremos mejorar sus resultados.

Els trucs que proposa per a traure millors notes són:

  1. Evitar el càstig. Però sí privar-los d’alguns privilegis que poden recuperar quan mostren una actitud positiva de responsabilitat i compromís cap els estudis. El més important és oferir-los ajuda i que participe en la presa de decisions sobre com millorar en els seus estudis.
  2. Buscar el moment adequat per a estudiar. Crear una rutina amb un horari fix que ha d’estar entre les primeres hores de la vesprada.
  3. Organitzar el temps. Cal fer un llistat de les tasques que es vol realitzar i marcar l’inici i el final de cadascuna amb períodes de descans.
  4. Descansar 8 hores. Sense descansar suficientment no hi ha concentració.
  5. Repassar abans de dormir: Amb l’ajuda dels esquemes es pot recordar el que han aprés i es té a l’abast la informació més important.

Font: Educación 3.0

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s