Hermione o Emma Watson allibera 2000 “Donetes” en 38 països

Emma Watson -un dels personatges principals de Harry Potter- és una declarada lluitadora pels drets de les dones i també una gran lectora; a més d’una gran professional i actriu.

Ara mateix fa 150 anys de la publicació del clàssic contemporani de Louisa May Alcott: Donetes i Emma Watson ha decidit posar en marxa una iniciativa de promoció lectora al mateix temps que promou també la nova adaptació a la pantalla gran d’aquesta obra per part de la directora Greta Gerwing. A l’estat espanyol la pel·lícula s’estrenarà el 25 de desembre de 2019.

La iniciativa que ha ideat l’actriu és amagar un total de dos mil exemplars del llibre Donetes en anglés en 38 països diferents.

 

View this post on Instagram

📚 🐿🎄🍃🧚🏼‍♀️🍂 🇬🇧

A post shared by Emma Watson (@emmawatson) on

En paraules de la mateixa autora:

¡Estoy emocionada de revelar un esfuerzo global con The book fairies para esconder dos mil copias de Mujercitas! #LWBookFairies [la campaña] comienza hoy y tendrá alrededor de unas cien diferentes ediciones del clásico de Louisa May Alcott para celebrar el lanzamiento de la película de Mujercitas, cada uno tiene una nota especial realizada por mí en su interior. 38 países están envueltos en la campaña, y va a ser el mayor evento de cuentos de hadas de siempre, sigue el hashtag para ver donde serán escondido en los próximos días. ¿Crees en los cuentos de hadas?”

Font: 20 Minuts

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s