Del pfff! a “Quin dia tan bonic!”

Claude K. Dubois és una autora i il·lustradora belga d’històries tan emblemàtiques i compromeses com Akim corre o No et vull veure més. Si en la primera obra explora en clau infantil la desfeta d’una guerra, en la segona descobrim les emocions d’una menuda quan els pares decideixen continuar la vida per separat. En aquesta ocasió, Dubois no abandona el format d’àlbum il·lustrat però la novetat és que deixa de banda els traumes infantils per a posicionar-se a favor de la imaginació i la creativitat en el joc lluny de les pantalles amb molt d’humor.

Els protagonistes? Merla i Pipiu, dos aneguets que experimenten un avorriment monumental quan els seus pares els lleva la tauleta electrònica i els proposa jugar al jardí. I ara és quan comença el pitjor. Els dos germanets no s’animen a jugar a la pilota o a la piscina perquè no li troben cap interés.

Tot canvia quan arriba un altre aneguet que sembla tan entusiasmat amb la piscina dels dos germans que molt prompte tots tres es posen a jugar i el “Quin avorriment” es transforma en un intercanvi de jocs, bromes i riures. Sí! Sí! Sí!

A destacar les magnífiques imatges que mostren les emocions dels personatges on hi predomina els colors marró, blanc i groc dels ànecs i el realisme de l’entorn de manera senzilla i alhora detallada

IMG_20190930_122759

quin avorriment

Quin avorriment…

Claude K. Dubois, text i il·lustracions (2017)

Tina Vallès, traducció

Barcelona: Blackie Books (Blackie Little)

setembre de 2019

96 pàgines

13,90 euros

ISBN: 978-84-17552-64-0

A partir de 4 anys

 

Publicat a DESCRIU

 

 

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s