Quan llegir és perillós

Ens arriba una notícia bastant trista perquè la víctima és un xiquet i el motiu la lectura.

Es tracta de Callum, un jove britànic de 13 anys que ha sigut víctima d’assetjament escolar perquè li agrada molt llegir i inclús solia valorar i opinar sobre llibres en Instagram. Alguns companys de classe es van burlar d’ell i van arremetre en contra amb insults i amenaces fins al punt que el xiquet es negava a assistir a classe.

La família va decidir compartir la seua experiència per les xarxes socials, com ara la seua germana Ellis a través de Twitter, i va rebre molts missatges de suport.

La mare de Callum assegura que el fill llegeix a William Shakespeare, Tólstoi, Austen i Mary Shelley, a més de ser un seguidor de la saga de Harry Potter.

Ellis@EllisLandreth1

Can’t believe how awful kids are. My little brothers made an Instagram reviewing and talking about books and kids in his new school have seen it and have created a group chat calling him a creep slagging him off about it and added him to it so he could see 🥺

Ver imagen en Twitter
Miles de usuarios contestaron a la publicación de Ellis, y el niño no solo se ha ganado el cariño de la red social, sino que ya cuenta con más de 234.000 seguidores en Instagram. Muchos le animan a que siga con su pasión, e incluso los hay que le han mandado libros nuevos para que lea y siga opinando. Hay decenas de librerías que le han regalado un libro, y escritores como Matt Haig o SJ Watson le han hecho llegar sus últimos trabajos.

 

Font: La Vanjguardia

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s