Com crear una amistat per a tota la vida (i més enllà)

Rebecca Green és una pintora i il·lustradora nord-americana que ha decidit provar sort com a autora de llibres infantils, i de ben segur que té li anirà molt bé Per començar, aquest mateix any ha debutat amb Com fer-se amic d’un fantasma, una guia per cultivar l’amistat d’un d’aquells éssers de la literatura de terror que, cada vegada, sentim més pròxims.

Com ja sabem, la literatura de terror té els seus orígens en la literatura fantàstica i els fantasmes són un dels personatges més cobejats. Aquest éssers posseeixen poders extraordinaris i per això, lluny de fer-nos por, els envegem. És un sentiment que també comparteixen els més menuts i tot relat protagonitzats per fantasmes té l’èxit assegurat, sobretot si se centren amb el tema de l’amistat.

En Com fer-se amic d’un fantasma hi trobem una sèrie de recomanacions fetes per una jove que resulten molt útils. Des de l’humor i amb el convenciment que un fantasma es la millor opció per estar ben acompanyats, comença per donar-nos pistes per tal de descartar els que no ho són de veritat.

És molt difícil que trobis un fantasma: molts ho han intentat i ningú no ha pogut, però si ets una persosna tendra i amable pot ser que algun es deixi veure i s’acosti a tu.

Després dedica diferents apartats sobre com afrontar el primer contacte, fer-lo feliç i compartint moments tots dos. Per acabar amb més consells per fer més suportable l’amistat al llarg del temps sense que res, ni tan sols la mort, siga un entrebanc per continuar l’amistat. El text, breu i senzill, està acompanyat per unes magnífiques  il·lustracions acolorides a llapis i que representen part de la trama amb un to pròxim i dolç que és la marca de l’autora.

9788426145529

Com fer-se amic d’un fantasma

Rebecca Green, text i il·lustracions

Susana Tornero, traducció

Barcelona: Editorial Joventut, octubre de 2019

+ 5 anys

48 pàgines

14 euros

ISBN: 978842614552-9

Publicat a DESCRIU

 

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s